Opštini Plandište uručena Zahvalnica za ostvarenu saradnju na poslovima planiranja odbrane

Autor :  mar 05, 2019

U Domu Vojske Republike Srbije u Novom Sadu održan je sastanak sa temom – Analiza poslova planiranja priprema za odbranu.

Na sastanku su prisustvovali: predstavnici Ministarstva odbrane – Uprave za obaveze odbrane, predstavnici Regionalnog Centra Ministarstva odbrane Novi Sad, predstavnici Centara Ministarstva odbrane na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine, kao i odgovorna i ovlašćena lica iz jedinica lokalne samouprave, velikih tehničkih sistema i privrednih društava od značaja za odbranu zemlje.  Ispred opštine Plandište sastanku je prisustvovao Zoran Brdar, savetnik za poslove planiranja odbrane i poslove vezane za vanredne situacije u Opštinskoj upravi opštine Plandište.

Na sastanku je analizirana dosadašnja saradnja Regionalnog Centra Ministarstva odbrane Novi Sad sa subjektima planiranja odbrane iz njihove nadležnnosti, kao i ostvareni rezultati vezani za poslove planiranja odbrane u proteklih pet godina.

Na kraju sastanka, subjektima planiranja odbrane koji su u proteklom periodu ostvarili najbolje rezultate, Načelnik Regionalnog Centra Ministarstva odbrane Novi Sad pukovnik Miodrag Nadlački i Načelnik Odeljenja za planiranje priprema za odbranu Uprave za obaveze odbrane pukovnik Snežana Vasić uručili su Zahvalnice za ostvarenu saradnju na poslovima planiranja odbrane. U ime opštine Plandšte Zahvalnicu je primio Zoran Brdar.

Opština Plandište i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31