Karate klub "Agobanat" odličan u Beogradu i Novom Sadu

Autor :  maj 23, 2018

Takmičari karate kluba „Agobanat" Plandište, nastupili su na međunarodnom turniru "Roda kup" u Beogradu, na kome su osvojili pet medalja, i to jednu zlatnu, jednu srebrnu medalju i tri bronzane.

Zlatnu medalju osvojio je Kata tim mlađih seniora u sastavu Veličkovski Stefan, Veličkovski Luka i  Tadić Radovan.

Srebrnu medalju osvojio je Kata tim seniora u sastavu Veličkovski Stefan, Veličkovski Luka i Tadić Radovan.

Bronazne medalje osvojili su: Veličkovski Stefan u kategoriji mlađih seniora i seniora i Jovanović Jelena u kategoriji seniora.

Na školskoj olimpijadi sportske omladine Vojvodine u Novom Sadu, koja je okupila više od  4.000 takmičara iz svih sportova i disciplina iz osnovnih i srednjih škola sa teritorije Vojvodine, opštinu Plandište predstavljali su: Majkić Tamara, Roknić Ksenija, Matijević Andrej, Mirković Kristina, Jovanović Jelena, Veličkovski Stefan i Veličkovski Luka -  takmičari karate kluba „Agobanat" Plandište.

U jakoj konkurenciji osvojili su dve medalje, jednu zlatnu i jednu srebrnu.

Veličkovski Stefan je izuzetno ubedljivim nastupima pokazao dominaciju u svojoj kategoriji i osvojio ubedljivo prvo mesto i zlatnu medalju.

Veličkovski Luka je izuzetnim nastupima uspeo da izbori plasman u finale u kome je osvojio drugo mesto i srebrnu medalju.

"Agobanat" Plandište nastavlja intenzivne pripreme za Kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore, međunarodni Dunav kup i za polaganje koje takmičare kluba očekuje 15.juna.

Opština Plandište i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31