Članci poređani po datumu: ponedeljak, 15 april 2019
ponedeljak, 15 april 2019 10:45

Katastar od danas ponovo dostupan građanima

Građani Srbije od danas ponovo mogu da dobiju usluge u službama za katastar nepokretnosti, u skladu sa Odlukom o minimumu procesa rada u RGZ-u, a koju je doneo direktor te institucije Borko Drašković na osnovu uredbe Vlade Srbije.

Objavljeno u Vesti

Povodom „Svetskog dana zdravlja“, Crveni krst Plandište je i ove godine organizovao tradicionalni Kviz „Šta znaš o zdravlju“.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 15 april 2019 10:00

Održano predavanje o HPV infekcijama

Izuzetno lepa saradnja Doma za učenike u Vršcu i Crvenog krsta Plandište, koja traje već punih tri godine, nastavljena je i u 2019. godini. Posle više različitih predavanja koja su držali mladi volonteri Crvenog krsta Plandište, održano je još jedno edukativno veče, a tema je bila „Humani papiloma virusi“.

Objavljeno u Vesti

U sklopu realizacije redovnih zadataka Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Pančevo u narednom periodu izvršiće pozivanje lica iz rezervnog sastava koja nisu služila vojni rok a imaju između 30 i 35 godina života radi ocene zdravstvene sposobnosti za službu u rezervnom sastavu.

Objavljeno u Vesti

Podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje po košnici pčela počinje danas  15. aprila i trajaće do 31. maja tekuće godine, objavila je Uprava za agrarna plaćanja.

Objavljeno u Vesti

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, raspisao je konkurs o dodeli bespovratnih sredstava porodicama u kojima se rodi treće ili četvrto dete, a za rešavanje stambenog pitanja ili za unapređenje uslova stanovanja na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, za 2019. godinu.

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo privrede predstavilo je dva programa podrške za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike, putem kojih su firmama na raspolaganje stavljena bespovratna sredstva države i povoljni krediti partnera.

Objavljeno u Vesti

Najnovijim izmenama i dopunama Porodičnog zakona uvodi se potpuna zabrana fizičkog kažnjavanja i upotrebe fizičke sile prilikom vaspitanja deteta, najavio je za Politiku Dragan Vulević, posebni savetnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a prenosi Tanjug.rs.

Objavljeno u Vesti