Članci poređani po datumu: utorak, 05 mart 2019

Pokrajinski fonda za razvoj poljoprivrede raspisao je Konkurs za dodelu kredita za nabavku novih sistema protivgradnih mreža u višegodišnjim zasadima voća i vinograda u 2019.godini.

Objavljeno u Vesti

Javno preduzeće "Vojvodinašume" apeluje na građane da ne pale  vatru na otvorenom prostoru u prirodi, šumi ili neposrednoj blizini šume.

Objavljeno u Vesti

Pokrajinski fonda za razvoj poljoprivrede raspisao je Konkurs za dodelu kredita za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije (pogonske, priključne) u poljoprivredi u 2019. godini.

Objavljeno u Vesti

Prema prognozama meteorologa tokom marta očekuje nas toplije vreme, praćeno kišom ili  pljuskovovima.Intenzivnije padavine prognizirane su za period do 14. marta.

Objavljeno u Vesti

Pokrajinski fonda za razvoj poljoprivrede raspisao je Konkurs za dodelu kredita za izgradnju objekata i nabavku opreme namenjene skladištenju žitarica, voća i povrća (silosa, podnih skladišta, hladnjača) u 2019. godini.

Objavljeno u Vesti

Komisija za dodelu novčane pomoći studentima sa teritorije opštine Plandište utvrdila je Konačnu listu studenata – kandidata korisnika novčane pomoći.

Objavljeno u Vesti

U Domu Vojske Republike Srbije u Novom Sadu održan je sastanak sa temom – Analiza poslova planiranja priprema za odbranu.

Objavljeno u Vesti