Najboljim učenicima uručene Vukove diplome

Autor :  jun 28, 2018

Najbolji učenici osnovnih škola opštine Plandište, generacije 2017./2018. godine polagali su završne ispite, uspisali svoje želje za dalje školovanje i očekuju svečano dodelu diploma i nagrada za postignuti uspeh.

Predsednik Opštine, Jovan Repac je svečano uručio Vukove diplome, knjigu i novčanu nagradu u iznosu od 8.000 dinara najboljim učenicima iz sve tri osnovne škole.

Pozdravljajući sve prisutne i čestitajući izuzetan uspeh učenicima, predsednik je poželeo da svi učenici upišu željene škole i završe željene fakultete.

Takođe je izrazio nadu da će po završetku fakulteta neko od njih i da se vrati i da svoj doprinos da u daljem razvoju opštine Plandište. Na svečanoj dodeli diploma i nagrada bili su MihajMikša, član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje, Tatjana Đorđijevski, prosvetni inspektori i direktori osnovnih škola, Jasmina Rodić Čolović, Sava Divljakov i Miroslav Maričić kao i roditelji nagrađenih učenika. Nakon predsednika, učenicima su čestitali i poželeli uspeh udaljem školovanju i direktori škola.

U OŠ “Dositej Obradović“ Plandište, najvećoj na terotoriji opštine Plandište sa područnim odeljenjeima, ove godine je bilo ukupno 71. učenik osmog razreda. Od toga je 8 učenika Vukovaca, a odličnih 33. Dobitnici Vukove diplome u OŠ “Dositej Obradović“ su: Danica Vukomanović, Jelena Pejović, Nikolina Pejović, Natalija Nedimović Klipa, Milica Nedimović, Jovana Stanisavljević, Anđela Balog i Anastazija Đokić. Učenik generacije je  Natalija Nedimović Klipa.

U OŠ ”Jovan Sterija Popović“ u Velikoj Gredi je ove godine bilo 25 učenika osmog razreda. Sa odličnim uspehom je razred završilo 6 učenika. Vukovac je jedino Marija Kravić koja je ujedno i učenik generacije.

U OŠ “Jovan Jovanović Zmaj“ u Hajdučici je u 8. razredu ukupno bilo 15 učenika. Odličnih učenika u osmom razredu je bilo 10, od toga troje „vukovca“: Ognjen Liptak, Anja Zlatković i Ivana Maksimovski. Učenik generacije: Ognjen Liptak.

Foto: Ilustracija

Opština Plandište i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28